CANDIDASE, 42 KAPSLÍ

/images/produkty/171_candidase-42-kapsli.jpg?5cea8c06
(0x)
Kompletní pomoc při regulaci hladiny kvasinek. Životní styl a mnoho faktorů životního prostředí mohou mít vliv na schopnost těla zachovávat optimální úroveň střevní flóry. Udržení zdravé střevní flóry je důležité pro celkové zdraví (optimální fungování imunitního a trávicího systému). Udržení množství kvasinek v normě pomáhá tělu s problémy s trávením.
Výrobce
Enzymedica
Kód
171
Dostupnost
Dynamicky
Naše cena
700,00 Kč/ks
ks

Popis

Popis produktu:

Kompletní pomoc při regulaci hladiny kvasinek. Životní styl a mnoho faktorů životního prostředí mohou mít vliv na schopnost těla zachovávat optimální úroveň střevní flóry. Udržení zdravé střevní flóry je důležité pro celkové zdraví (optimální fungování imunitního a trávicího systému). Udržení množství kvasinek v normě pomáhá tělu s problémy s trávením.


Kompletní pomoc při regulaci hladiny kvasinek

Životní styl a mnoho faktorů životního prostředí mohou mít vliv na schopnost těla zachovávat optimální úroveň střevní flóry. Udržení zdravé střevní flóry je důležité pro celkové zdraví (optimální fungování imunitního a trávicího systému). Udržení množství kvasinek v normě pomáhá tělu s problémy s trávením. Candidase obsahuje 2 druhy enzymů pro podporu přirozené schopnosti regulace a optimální rovnováhu střevní mikroflóry.

Celuláza ničí buněčnou stěnu kvasinek.
Proteáza rozkládá zbytky proteinů.

Tato kombinace napomáhá detoxikačnímu účinku. Je možné doplnit produktem Enzyme Defense pro synergický efekt působení.


Dávkování: 

2 kapsle na lačný žaludek, 1 hodinu před jídlem nebo 2 hodiny po jídle, třikrát denně po dobu 7 dní (při akutních příznacích 2 kapsle třikrát denně po dobu 14 dní).
Kontraindikace: Neužívejte spolu s léčivem, které využívá celulózu jako nosič.


Složení: 

100% vegetariánská kapsle (obsahuje celulózu, vodu)


Neobsahuje: 

vaječné a mléčné proteiny, konzervační látky, sůl, sacharózu, sóju, stopy pšenice, kvasnice, stopy ořechů, kukuřice, lepku, škrob z brambor, rýže, umělé barviva nebo příchutě

Tento produkt není urcený k diagnóze, léčbě nebo k prevenci jakékoliv choroby. Enzymedica nepoužívá přísady vyrobené
biotechnologicky.


Proč potřebujeme enzymy?

Až 80% vitální energie našeho těla je vynaložena na trávení. Tím, že enzymy pomáhají absorpci živin z potravin, může dojít k úspoře energie těla a také ke zvýšení celkové energetické hladiny. Zvýšení hladiny energie může pozitivně ovlivnit celkovou fyzickou vitalitu.

Naše těla přirozeně produkují jak trávicí tak metabolické enzymy. Jak stárneme, naše tělo produkuje méně enzymů, které potřebujeme.

Pokud častěji dochází ke špatnému nebo částečnému trávení potravin, může docházet potenciálně k poškozování citlivé střevní stěny. V průběhu času může dojít ke snížení trávicí kapacity, což má vliv na celkový absorpční proces živin.

Např. syrové ořechy nebo fazole obsahují inhibitory enzymů.

Pokud máte nadměrný příjem bílkovin (věnujete se body buildingu) - enzymy jsou katalyzátory energie, aby se svaly mohly pohybovat a růst.


Enzymy jsou zodpovědné za optimální funkci těla

Enzymy jsou velké biologické molekuly (většinou bílkoviny), které urychlují chemické reakce v živých organismech. Enzymy hrají důležitou roli v každodenním životě. Ve skutečnosti regulují každou jednotlivou část těla.

Všechny vaše tkáně, svaly, kosti, orgány a buňky potřebují k provozu enzymy.

Enzymy se podílí na řízení procesů v trávicím a imunitním systému, krevním oběhu, v játrech, ledvinách, slezině a slinivce břišní. Stejně jako podporují vaši schopnost vidět, myslet, cítit a dýchat. Konečný počet enzymů je neznámý odhaduje se mezi 55 - 75 tisíci.

 

Jak fungují enzymyReakce enzymu

Enzymy jsou biologicky aktivní proteiny a nacházejí se ve všech živých buňkách (přibližně 1300 v lidské buňce).

Metabolické enzymy katalyzují a regulují všechny biochemické reakce v lidském těle, což je nezbytné pro funkci buněk a celkový zdravotní stav.

Trávicí enzymy pomáhají přeměnit jídlo na energii, která je využívána pro řadu biologických procesů. Každý orgán a tkáň potřebují pro svou optimální činnost kombinace enzymů. Naše buňky jsou závislé na reakcích metabolických enzymů.

Naše těla přirozeně produkují jak trávicí tak metabolické enzymy. Jak stárneme, naše tělo produkuje méně enzymů, které potřebujeme.

Existuje mnoho různých druhů enzymů a každý z nich má specifický účel. Někdy lidé nemají dostatek některých typů enzymů. To je důvod, proč dochází k potravinovým intolerancím. Například intolerance laktózy je způsobena deficitem enzymu laktázy.

Studie naznačují při vhodném užití enzymů, možné zlepšení procesu trávení (bez zažívacích potíží) včetně lepší asimilace životně důležitých živin.


Faktory, které napomáhají nedostatku enzymů

Nemusíte se obávat, že dochází ke zničení všech enzymů při styku s žaludeční kyselinou (HCl aktivuje mnohé z enzymů ale nemusí je nutně narušit). Enzymy se znovu aktivují jakmile vstoupí do více zásaditého prostředí tenkého střeva. Enzymy rostlinného původu nemají problém s kyselým prostředím.

Stejně jako všechny katalyzátory reakcí v těle (např. trávení, funkce imunity), umožňují enzymy využít k procesu nižší aktivační energii než by bylo normálně zapotřebí. Oslabují chemické vazby a tím pomáhá urychlit danou reakci (např. při ničení bakterií, rakovinných buněk).

Správná strava (jídlo bohaté na enzymy) + správné žvýkání = strava protkaná enzymy

Ke zničení většiny enzymů dochází při teplotách 48-54 °C. Není tedy vhodné převařování.

Tělo také vyžaduje minerály a stopové prvky k výrobě těchto enzymů z aminokyselin. Například pokud vaše strava obsahuje nedostatek selenu, vaše tělo nebude schopno vyrobit dostatek enzymů pro trávení nebo k metabolickým účelům.


Metabolické enzymy

Jsou základním prvkem pro optimální buněčné funkce a zdraví. Urychlují chemické reakce v buňkách, hrají roli při detoxikaci a výrobě energie. Umožňují nám vidět, slyšet, cítit, pohybovat se a přemýšlet. Každý orgán, každá tkáň a 100 bilionů buněk v našem těle závisí na reakci metabolických enzymů a jejich podílení se na produkci energie. Bez těchto metabolických enzymů by buněčný život přestal existovat.


Trávicí enzymy

Jsou vylučovány během zažívání a jejich úkolem je rozbít potravu na živiny a odpad. Většina trávicích enzymů je produkována slinivkou břišní. Játra, žlučník, tenké střevo, žaludek a střeva také hrají klíčovou roli v produkci těchto enzymů. Trávicí enzymy umožňují vstřebávání živin do krevního řečiště, taktéž se podílejí na likvidaci odpadu. Do některých lidských trávicích enzymů patří lipázy, proteázy, amylázy, ptyalin, pepsin a trypsin.


Enzymy z jídla

Dostávají se do těla ze syrových potravin a prostřednictvím konzumace doplňkových enzymatických přípravků. Syrové potraviny přirozeně obsahují enzymy, které poskytují zdroj trávicích enzymů při požití jídla. Vaření a zpracování potravin může značně omezit obsah přirozených enzymů. Pokud nedokážeme dbát o správnou úpravu jídla (některé enzymy se naopak teplem aktivují) je tělo odkázané samo na sebe při tvorbě enzymů.


Původ enzymů v produktech Enzymedica

Enzymedica používá výhradně vegetariánské enzymy. Jsou pěstovány v laboratorním prostředí. Vegetariánské enzymy jsou identifikovány jako nejúčinější. To znamená, že mohou štěpit potravu bohatou na tuky, proteiny a sacharidy efektivněji.


Enzymy štěpící proteiny

Bromelain je proteolytický (štěpí bílkoviny) a také sráží mléko. Bromelain je vyráběn ze stopky ananasu a je odlišný od enzymu v plodu. Podporuje zdravou zánětlivou reakci. Stejně jako pepsin a papain, tak i bromelain pracuje ideálně při vyšších teplotách okolo zánětu v těle.

Papain patří mezi enzymy, který také štěpí proteiny. Tento enzym se stane aktivní v prostředí 6,0 - 8,0 pH. Získává se z rostliny papaya. Čím je papája zralejší, tím obsahuje méně papainu. Stejně jako bromelain podporuje obnovu organismu z přetížení.


Enzym štěpící škrob a sacharidy

Amyláza se podílí na rozkladné reakci při štěpení škrobu na jednodušší cukry. Enzym je vyráběn z hub Aspergillus a dále pěstován v laboratorních podmínkách. 


Enzym rozkládající tuk na glycerol a mastné kyseliny

Lipáza zajišťuje redukci tukových zásob a taktéž se podílí na spalování tuku. Enzym je vyráběn z hub Aspergillus a dále pěstován v laboratorních podmínkách. 


Enzym rozkládající rostlinná vlákna

Celuláza štěpí rostlinná vlákna na menší sloučeniny. V našem organismu se přirozeně nevyskytuje a musí být obsažena v potravě. Enzym je vyráběn z hub Aspergillus a dále pěstován v laboratorních podmínkách. 


Enzymedica nepoužívá živočišné enzymy

Chymotrypsin, pankreatin, pepsin a trypsin - enzymy ze slinivky břišní, žaludku a tenkého střeva odvozené od zvířecích žláz a orgánů. Tyto enzymy vyžadují pH 8,0, aby se staly aktivními. Produkty Enzymedica jsou 100% vegetariánské, tedy enzymy odvozené ze zvířat nejsou používány v enzymatických přípravcích Enzymedica.

Pankreatin je látka ze slinivky prasete nebo vola. Pankreatin obsahuje proteolytické enzymy (enzymy, které štěpí bílkoviny), amylázy a lipázy. Tento enzym byl studován značně pro své protizánětlivé vlastnosti. Pankreatin byl úspěšně použit v případě posílení molekulární stavby slinivky. V kyselém prostředí žaludku je denaturován, proto musí být technologicky potažen polymery. Nevhodné během těhotenství nebo když berete léky na ředění krve.

Pepsin je proteolytický enzym ze žaludku prasat. Nicméně pepsin je aktivován pouze při teplotě vyšší než je normální tělesná teplota.

Chymotrypsin je proteolytický enzym převzatý ze slinivky vola a prasat. Tento enzym vyžaduje hodnotu pH 8,0, aby se stal aktivním.

Trypsin je proteolytický enzym vytvořený ve střevě a většinou pochází ze střeva nebo slinivky zvířete. Trypsin funguje pouze v zásaditém prostředí. Enzym musí být potažen, aby se dostal do tenkého střeva, aby mohl fungovat při pH 8,0.

Upozornění:

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použití produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články